Dolce Gabana er et hit

Udgivet af Charlotte

Her i vores ret lille by er der helt naturligt ikke så mange specialforretninger, så de få, der er, har et ganske bredt sortiment. For eksempel har vi ikke en optiker, så vi må til den nærmeste større by, hvis der skal købes nye briller. Men vi har en urmagerbutik, som handler med de samme standardbriller, som man også kan købe i nogle supermarkeder. De er bestemt brugbare, hvis man kun har brug for læsebriller med en bestemt styrke.

Men vores lokale urmager handler også med solbriller, og det var faktisk sådan et par, jeg forleden dag var inde hos ham for at købe. Jeg er ikke specielt forfængelig, så jeg var ikke på udkig efter en eller anden kostbar mærkevare, bare et par ganske almindelige solbriller. Men jeg har et ufravigeligt krav til mine solbriller: de skal være forsynet med UV filter, for jeg kan tydeligt mærke forskel i øjnene, om der er UV filter i glassene, eller om det er sådan et par super billige solbriller, der ikke er i stand til at beskytte øjnene mod de generende stråler.

Vores urmager hedder Carsten, og i sådan en lille by som vores er alle mennesker på fornavn med hinanden, og vi kender hinanden lidt i forvejen. Carsten viste mig nogle solbriller til en nogenlunde fornuftig pris og lovede mig, at glassene i dem var fuldt ud lige så gode til at beskytte øjnene som glassene i de langt dyrere solbriller af kendte mærker. Men stellet er nok ikke helt så smart i designet og heller ikke lige så solidt, indrømmede han. Skidt, svarede jeg og købte det par, han havde anbefalet.

Carsten havde tilsyneladende god tid, for han begyndte at sludre lidt om løst og fast, som det ofte sker i vores lille by. Og så var det, at han åbenbart kom i tanker om, at det da måske kunne være, at han kunne sælge mig noget mere. Man kan se det i øjnene på sådan en sælger, når han pludselig tager den kasket på.

Han viste mig en helt ny kollektion af D&G ure – se dem her – som han lige havde fået hjem. Jeg kunne godt se, at især dameurene var virkeligt smukke – de var bestemt ikke bare armbåndsure, men på samme tid også smykker. Jeg spurgte lidt interesseret til prisniveauet, for min kone har fødselsdag i næste uge, og hun har altid haft en svaghed for smukke ure, så det kunne sagtens være en ide til en fødselsdagsgave. Jeg kan også godt lide D&G modellerne her.

Tja, sagde Carsten, man får jo ikke armbåndsure, der er designet af Dolce&Gabbana til de helt små penge, men jeg kan godt lave en fornuftig introduktionspris til dig, for vi har ikke tidligere forhandlet de her ure, sagde med et noget lokkende smil, må jeg sige.

Det der med en fornuftig introduktionspris var det nu så som så med, for det billigste af de ure, Carsten havde i sin kollektion ville alligevel løbe op i langt over 1000 kroner, og det er altså ikke den prisklasse, vi plejer at give gaver i, så den handel fik Carsten ikke igennem.

Kategorier: Feriesnak