Cream er in

Udgivet af Charlotte

Det var med en udstrakt grad af rædsel, at det gik op for mig, at jeg skulle være alenefar i netop det par uger, hvor der skulle købes tøj til min datter Louise på 14 år, som skulle med til sin gode venindes konfirmation. Louise selv blev konfirmeret sidste år. Og nu var min kone på en længere forretningsrejse, som ikke havde været planlagt, så nu stod jeg med ansvaret for indkøb af tøj til Louise.

På vej ud af døren havde min kone sagt til mig, at jeg jo sammen med Louise kunne finde noget modetøj på nettet, for det kunne godt nå at blive sendt til os i tide.

Det lettede, for er der noget, jeg ikke føler mig kompetent til, så er det at gå i butikker og købe tøj til en modebevidst 14-årig. Men på nettet er det anderledes, her behøver jeg jo stort set kun holde øje med priserne, så det ikke bliver alt for vildt.

Vi satte os sammen ved computeren, og Louise fandt hjemmevant frem til nogle webshops, som hun vidste handlede med tøj og fodtøj, hun kunne lide. Hun fandt hurtigt et par jeans, som jeg nok syntes var en anelse for dagligdags til en fest, men hun overbeviste mig om det modsatte. Hun skulle også bruge en bluse – hun kaldte det en top, men det gør kvinder vist – og her fandt vi en rigtig sød en af mærket Cream, som jeg syntes var tilpas tækkelig, og prisen fejlede heller ikke noget.

Kategorier: Feriesnak