Bredbånd på båden

Udgivet af Charlotte

Siden vi for en lille halv snes år siden anskaffede os vores lystbåd, som vi døbte Prins Hubert, har vi været meget flittige til at sejle. Vi elsker at holde weekends og ferier på båden, især når vejret er os venligt stemt.

Men på et enkelt punkt har det indtil sommeren i år været noget generende for os, at vi skulle være væk fra adgang til internettet så mange dage i træk. De seneste år har det ikke været noget problem med mails, for dem modtager vi og kan besvare via vores mobiltelefoner.

Men så i foråret blev min mand opmærksom på, at det måske kunne være en ide med mobilt bredbånd, når vi er ude at sejle. Han satte sig for at undersøge, hvordan de forskellige udbydere dækker de områder, hvor vi sejler mest. Han fandt hurtigt ud af, at når vi kommer langt fra kysten, kan vi nok glemme alt om en bare nogenlunde ordentlig dækning, men i langt de fleste af de havne, vi normalt anløber, er der generelt god dækning, så vi valgte at købe et mobilt bredbånd.

Så nu har vi bredbånd i båden – eller rettere til vores bærbare computer, for det er selvfølgelig ligegyldigt, om computeren befinder sig i båden eller andre steder. Da vi stort set kun kan gå på nettet, når vi er i havn, valgte min mand at bestille et billigt mobilt bredbånd med begrænsning på den mængde data, vi kan trække på, men det er også rigeligt til os.

Kategorier: Feriesnak