De kære børn og deres dyre vaner

Udgivet af Charlotte

Alle med et eller flere børn i familien ved, at det så langt fra er en gratis fornøjelse at have dem. Det er også OK, for vi elsker jo de små poder, ikke? Når det så er sagt: Det er jo ikke forbudt at være lidt kreativ, når der skal bruges penge, og et af mine hemmelige våben til at slippe lidt billigere om ved udgifterne til børn er at handle på nettet.

OK – det er nok ikke så hemmeligt et våben endda. Men det undrer mig stadig, at så mange forældre endnu ikke har set lyset i, hvor meget de kan spare ved at handle online. Det gælder alt fra skoletasker over tøj til legetøj. Og en hel del mere faktisk.

Hjemme hos os er ungerne blevet vilde med at fejre Halloween lige som de gør i USA. Og det betyder altså, at mor her skal op med pungen og købe kostumer til dem alle tre hvert år. Udklædningstøj til børn kan være noget af en post, men efter jeg begyndte at købe det på nettet, er det til at overse.  Det er simpelthen bare billigere end at købe det henne i legetøjsbutikken.

Det samme gælder faktisk med deres legetøj. Jeg sparer pænt mange penge på at købe legetøj hos gladeunger.dk

Også på tøjbudgettet er der penge at hente. Jeg køber det meste hos Funky Little Monkey Børnetøj, for de har det store udvalg og kan levere fra dag til dag. Og så er det billigt :-) Hvad med dig? Køber du også børnetøj og den slags online?

Kategorier: Feriesnak