Spring til indhold

Blomster fra Amager

Jeg har akut brug for at sende flere buketter blomster ud til venner og familie. Det er sådan noget, jeg bare gør. Hver lørdag inden første søndag i advent. Det er min første julehilsen til dem. Det er en tradition, jeg har opbygget over de seneste år. Fordi jeg bor i udlandet, og ikke har mulighed for at se dem alle sammen, når jeg er hjemme, så synes jeg, at det er en god måde at vise dem, at jeg tænker på dem.

Altid glade

Nogle af vennerne har skrevet og fortalt mig, at de blev utroligt rørte over at få en buket blomster. Bare sådan helt uventet. Med et kort med en kærlig hilsen.

Jeg er bare et rodehoved. Hvert år tænker jeg, at jeg skal huske at skrive navn og adresse ned på den blomsterhandler, jeg finder, som laver blomsterudbringning i hovedstaden. Men jeg har ikke fået gjort det. Så i år har jeg chancen for at huske det igen.

Bedste blomsterbutik i Hovedstaden

Det betyder bare, at jeg skal lede igen. På nettet. Jeg plejer at starte med ”blomsterudbringning i København”. Når jeg så kontakter dem, så får jeg tit at vide, at de ikke kommer på Amager. Bagefter må jeg så naturligvis søge på ”blomsterudbringning på Amager”. Jeg ved ikke, hvorfor mange københavnske blomsterforhandlere ikke sender blomster ud på Amager. Er det sådan noget med gamle idéer om, at Amager ikke er en del af København? Er det noget med, at amagerkanere er meget bevidste om, at de ikke er københavnere?

Indtil videre har jeg kun fundet meget få blomsterhandlere, der leverer blomster i hele hovedstaden. Og det der dem, jeg lige skal finde igen. Når jeg ser deres site, kan jeg genkende dem. Og så skal jeg altså lige huske at notere deres adresse i min lille bog med listen over gode netbutikker.