Bedste sommerhusudlejning

Udgivet af Charlotte

Gennem en årrække har mine to søskende, deres familier og vores familie været sammen for at fejre jul. Vores forældre har altid nydt, at vi kom hele familien, og vores mor har elsket at have meget travlt med alle de forskellige juleforberedelser. Det har været en rigtig god familietradition, og vi har alle nydt, at vores forældres hus var så stort, at vi kunne overnatte alle sammen.

Men sidste år valgte vores forældre helt forståeligt at få solgt det store hus på mere end 250 kvadratmeter, som de jo slet ikke har brug for i det daglige. Faktisk var det kun i juledagene, at de mange værelser i huset blev brugt til noget som helst.

Da det var lykkedes at få solgt huset i det tidlige efterår, ringede min søster til mig for at tale om den kommende jul. Hun havde på forhånd talt med vores mor, som hellere end gerne ville fortsætte med at holde jul for os børn og børnebørn, men da de havde skiftet den store villa ud med et rækkehus på bare 86 kvadratmeter, var der jo ingen chance for, at vi kunne overnatte i huset.

Min søster havde derfor fået den ide, at vi kunne leje sommerhus til brug for overnatning for os, og så kunne vi ellers fortsætte med at holde julen i mors og fars hus, for mor havde beregnet, at vi godt kunne sidde og spise i stuen. Så skulle vi efter spisningen bare flytte spisebordet, så der blev plads til at danse om juletræet.

Det er sådan, at mor og far bor i en mindre by ved Limfjorden, og lige udenfor byen er der en del sommerhuse, så det burde ikke være det store problem at finde sommerhuse til leje i bekvem nærhed af vores forældres hus.

Jeg syntes, at det var en rigtig god ide, min søster havde fået, for vi havde da i vores familie talt en del om, hvordan vi nu skulle arrangere os i den kommende jul. Jeg nævnte for min søster, at det da sagtens kunne være, at far og mor kendte en sommerhusejer, som ville leje sit hus ud til os i julen, hvor der normalt ikke er det store pres på de ferieboliger, der ligger i det område.

Men vores snak i telefonen endte nu med, at min søster tilbød selv at finde at egnet hus til os, for hun er vant til at søge den slags på nettet, da hun og familien normalt holder sommerferie i et lejet sommerhus. Hun fandt det bedste sommerhus lige her: http://www.sommerhusferie-danmark.dk/

 

Allerede dagen efter ringede hun til mig igen og fortalte begejstret, at det simpelt hen vrimler med billige sommerhuse på den nordlige side af Limfjordens østlige del, hvor vores forældre bor. Hun gav mig en webadresse med huse til udlejning i området og gav mig også numrene på et par huse, som hun selv fandt meget velegnede til vores formål.

Jeg var enig med hende, så hun bookede det ene af husene. Nu glæder vi os til julen og til at bo i det pænt store sommerhus.

Kategorier: Feriesnak