Spring til indhold

Bedste ferie: Italien

Italiensk mad og ferie

Da vi var yngre og skulle have vores to børn med på sommerferie, valgte vi som en selvfølge at holde bilferier, for hvis vi skulle til udlandet, var det reelt den eneste måde, vi kunne få råd til det på. Og det med dyre hotelværelser måtte vi også holde os langt væk fra, så det blev til nogle temmelig anstrengende køreture hjemme fra Danmark og ned til typisk Italien i ét stræk.

Men det gjorde ikke så meget, for når vi så først var kommet frem til vores destination, kunne vi slappe af i et par uger og nyde det gode klima, og børnene kunne tumle sig i Middelhavets lune vand en stor del af dagen.

I årenes løb har vi lejet en hel del forskellige feriehuse i Italien. Nogle gange gik turen til Lidoen øst for Venedig, andre gange lidt længere sydpå i området omkring Rimini, hvor hele familien blandt andet nød at tage på udflugt til lilleputstaten San Marino.

Det var dengang, men nu er situationen en anden, for børnene er for længst blevet voksne og tager selvfølgelig ikke på ferie sammen med os gamle. Det har givet os langt friere hænder til at vælge vores feriedestination, og nu er der også økonomisk råderum nok til, at vi ikke er nødt til at køre så langt i bilen – også fordi det generelt er blevet billigere at flyve, end det var for en snes år siden.

Sicilien er fantastisk – lej en feriebolig der

Derfor valgte vi for to år siden, at vi for første gang nogensinde ville besøge Sicilien. Den gang, vi altid kørte i bil på ferie, var den smukke ø syd for det italienske fastland alt for langt væk, så selv om både min kone og jeg har haft lyst til at besøge øen i mange år, blev det altså først for to år siden, hvor vi valgte at flyve derned og leje os ind på et hotel.

Det var også en god ferie, men det med at bo på et hotelværelse er nu ikke det, vi løber stærkest efter, for vi befinder os bedre i en lidt mere rummelig feriebolig med eget køkken. Derfor valgte vi i fjor at gå på nettet og søge efter ferieboliger i Italien, og vi fandt det bedste sted at leje feriehuse i Italien: https://you-go.dk/. Vi havde egentlig ikke nogle særlige præferencer med hensyn til, hvor vi skulle holde vores to ugers ferie, så vi lod det være afhængigt af, hvor vi kunne finde den helt rigtige feriebolig som omdrejningspunkt for vores ferie.

Toscana er fantastisk

Det var min kone, der en aften pludselig kaldte mig hen til computeren og sagde, at nu havde hun fundet det helt rigtige til os. Der var tale om en ferielejlighed, som var indrettet på et mindre vinslot i Toscana.

Vi har begge to altid holdt meget af italienske vine, og dem er der et righoldigt udvalg af i netop den region, så da den ferielejlighed, min kone havde fundet på nettet, oven i købet var til en rimelig pris, bestilte vi den med det samme.

Det blev også en dejlig ferie, hvor vi havde en masse gode oplevelser med fremragende rødvine.

[schema type=”review” url=”https://you-go.dk/” name=”You-Go Rejsebureau” description=”Ferieboliger der både er unikke, lækre, godt placered eog til at betale” rev_name=”Rejsebureau” rev_body=”Fantastisk godt, seriøst og vidende rejsebureau med speciale i Italien. De ved mere om landet end de fleste, og deres priser er bare gode!” author=”Charlotte” pubdate=”2017-11-01″ user_review=”5″ min_review=”0″ max_review=”5″ ]