Spring til indhold

Ballerup eller Roskilde

  • af

Så er det ved at være på tide, at vi får lavet det firmaarrangement, som vi havde planlagt, skulle finde sted i juni. Vi er sådan ca. 3 måneder forsinket, og alle i firmaet undrer sig over, at vi ikke har haft et event endnu. Der er oven i købet snak i korridorerne om, at vi slet ikke skal have et event i år. Det plejer ellers at være nogle gode events.

Teambuilding?

Sidste år i sommerens begyndelse var jeg blevet sat til at kontakte et firma, der kan lave teambuilding for ca. 30 personer. Jeg søgte efter flere firmaer: ”Teambuilding København” og ”Teambuilding Ballerup”. Desværre var jeg for sent ude. De firmaer, jeg fandt, havde deres kalendere fuldt booket. Så vi måtte nøjes med en tur på et kunstmuseum ”Arken”, efterfulgt af en herlig frokost på en lækker restaurant i nærheden. Busturen derned startede kl. 10, og vi kom hjem ved 18:00 tiden.

Gerne sjovt

I år har jeg så endelig fået at vide af ledelsen, at vi skal have et sjovt firmaevent i år. De vil gerne have, at jeg sørger for, at det bliver noget med vikinggames. Så jeg måtte gå i tænkeboks. Jeg skal være hurtig, fordi jeg tænker, at der er mange andre firmaer, som også planlægger lignende events her i sensommeren eller det tidlige efterår.

Roskilde måske?

På vej til arbejde i morges tænkte jeg over tingene, mens jeg cyklede ind til centrum: ”Selvfølgelig: Jeg skal ind på Google og skrive: ”Teambuilding Roskilde”. Det kan ikke passe, at jeg ikke kan finde en teambuilding specialist, der holder til i Roskilde, og som ved noget om vikinger. Vi må da kunne få lavet noget med det tema. Og hvis det ikke er muligt, så må vi altså på vikingskibs-museet der. Byen er jo berømt for det museum. Og bagefter, så kan vi hyre den der båd, der sejler en tur ud på Roskilde fjord. Man kan hyre den til at holde fester. Måske vil det være i den rigtige retning at søsætte en god middag og sejle ud i nogle timer, mens der bliver spist, snakket, danset, flirtet og hygget?”

Mine tanker fik mig til at træde hårdere i pedalerne. Jeg ankom faktisk 10 minutter tidligere, end jeg plejer. Det er et tegn på, at det bliver en god dag.

Nu skal der arrangeres

Jeg låste mig ind på kontoret og fik tændt for min computer i en fart. Normalt plejer jeg først at lave en kop kaffe. Men i morges måtte kaffen vente. Jeg skulle på nettet i en fart og finde et firma i Roskilde. Og bingo. Jeg fandt et. Skrev telefonnummeret ned, fordi jeg så, at jeg først kunne ringe dem op efter kl. 9:30. Kiggede på mit ur: 8:30. Ok, tid til at lave kaffe og byde de første, som allerede er mødt ind, velkommen til en dejlig dag på kontoret. Jeg satte mig ved mit arbejdsbord og begyndte at sortere dagens mails.

Da kl. var 9:29, ringede jeg op. Vidste godt, at der ikke ville blive svaret, men jeg ville være den første i køen. Der blev svaret ”Teambuilding Roskilde, hej.” Jeg fik lavet en aftale med dem.